Na čištění zubů pouze vodou. Smart Miswak ionický zubní kartáček s práškem z kořene Siwak.

99
Na čištění zubů pouze vodou. Smart Miswak ionický zubní kartáček s práškem z kořene Siwak.
99 Kč

Tento produkt máte v košíku.

Smart Miswak s černými japonskými vlákny oxidu křemičitého. Přírodní ionický zubní kartáček s práškem z kořene Siwak.

Obsahuje černý japonský oxid křemičitý. První prémiové PBT štětiny se směsí černého křemene. Černý oxid křemičitý je přirozeně se vyskytující prvek, který se vyskytuje pouze na japonském ostrově Hokkaido. Produkuje známé záporné ionty a má "daleký infračervený" efekt, který má pozitivní vliv na zdraví těla. Snižuje zánět, vyrovnává pH a podporuje krevní oběh v dásních.

Měkké, zúžené štětiny. Zkosený, ale měkký obrys špičky kartáčku vytváří jemné štětinky, které zasahují do parodontálních kapes nebo mezi zuby a dásně, kde se často tvoří plak.

Dokonalé čištění pouze vodou. Účinnost Black Silica při odstraňování plaku je maximalizována při použití bez zubní pasty (i když ji lze použít i se zubní pastou).

Atestováno. Kanagawa Dental University prokázal svou účinnost při čištění a snižování hladiny plaku. Působení záporných iontů v kombinaci s práškem zubního kartáčku Miswak z kořenů Salvadora persica způsobuje hladký povrch zubů a zajišťuje účinné čištění zubů.

Vyrobeno v Japonsku pomocí špičkové technologie a hygienického a bezpečného systému ústního zdraví za dostupnou cenu.


 

Jemná PBT vlákna se vyrábí z černého oxidu křemičitého pouze na japonském ostrově Hokkaido. Má vynikající odolnost proti otěru a nárazu, teplotní a chemickou odolnost. Přírodní Siwak nebo Miswak - Kořen stromu Salvadora persica, rozemleté ​​na jemný prášek, se smíchá s velmi jemným černým křemičitým prachem. Speciální výrobní proces váže mikročástice do struktury vláken zubního kartáčku. Záporné ionty mají nejen fyzický, ale i psychický pozitivní vliv na člověka a jeho zdraví. Vznikají různými způsoby a přirozeně se vyskytují v přírodě. Čím vyšší je vaše koncentrace, tím více účinků je vidět. Iontový zubní kartáček přeruší iontovou vazbu přepólováním zubů. Polarita je důvodem, proč se prach drží na vašem stole a proč kladně (+) nabitý zubní plak pevně drží na záporně (-) nabitých zubech. Speciální účinek zubního kartáčku se nesnižuje používáním zubní pasty ani opotřebením.

Na čištění zubů pouze vodou. Smart Miswak ionický zubní kartáček s práškem z kořene Siwak. Na čištění zubů pouze vodou. Smart Miswak ionický zubní kartáček s práškem z kořene Siwak.