VIP CRYSTAL MISWAK přírodní, ionický japonský zubní kartáček

239
VIP Crystal Miswak® přírodní, ionický japonský zubní kartáček
239 Kč

Tento produkt máte v košíku.

Japonská dokonalost a vynalézavost zkombinovala přírodní keramická vlákna s pudrem kořenů Salvadory perské. Vznikl VIP CRYSTAL MISWAK přírodní, ionický japonský zubní kartáček.

Stupeň tvrdosti: Měkká - SOFT. Jemná kónická vlákna s antibakteriálním účinkem brání růstu bakterií a zajišťují zvláště šetrné a efektivní čištění. VIP CRYSTAL MISWAK s pohodlnou a ergonomickou sametově hladkou rukojetí pro nejnáročnějšího uživatele.

Nemůžete nebo nechcete používat zubní pastu? Máme ideální řešení.

Speciální účinek zubního kartáčku není snížen použitím pasty, časem ani opotřebením. Používejte stejně dlouho jako běžné kartáčky.


 


 

Díky mikročásticím přírodní keramiky obsažené v kartáčových vláknech vytváří ionický zubní kartáček při čištění velké množství záporných iontů, které odstraňují plak. Účinek negativních iontů v kombinaci s práškem zubních kartáčků MISWAK z kořenů Salvadora perský vytváří hladký povrch zubů a zajišťuje efektivní čištění zubů.

Zuby mají záporný (-) náboj, plak kladný (+) náboj. Tyto protilehlé elektrické náboje se navzájem přitahují, a tak plak pevně ulpívá na zubech. Ionický zubní kartáček tuto přitažlivost dočasně odstraní změnou náboje na zubech z (-) na (+).

Tato důležitá iontová výměna - spolu s obvyklým mechanickým čištěním výrazně zlepšuje péči o chrup. Obrácení náboje způsobí, že zubní plak (+) bude ze zubu (-) odpuzován, a podporuje tak čištění i v těžko dostupných oblastech.

Při čištění zubů nehrozí žádné riziko poškození skloviny nebo dásní. Lze čistit zubní pastou i bez ní. Ionický účinek částic není časem ovlivněn.

Přírodní keramika je křemenná hornina (Quartz Schist), která se vyrábí pouze v japonské prefektuře Aiči. Má vynikající, výjimečně vysokou odolnost proti otěru a nárazu, teplotní a chemickou odolnost.

Přírodní zubní kartáček Siwak nebo Miswak - kořen stromu Salvadora perská, rozemletý na jemný prášek, se mísí s velmi jemným prachem z přírodní keramiky. Typ výrobního procesu spojí mikročástice do struktury vlákna zubního kartáčku.

Negativní ionty mají na zdraví člověka pozitivní vliv nejen fyzicky, ale také psychicky. Vznikají různými způsoby a vyskytují se přirozeně v přírodním prostředí. Čím vyšší je jejich koncentrace, tím pozitivnější jsou účinky.

Ionický zubní kartáček přerušuje iontovou vazbu obrácením polarity povrchů zubů. Polarita je důvodem, proč se prach lepí na desku stolu a proč se pozitivně nabitý zubní plak (+) pevně drží na negativně nabitých zubech (-).
 

VIP CRYSTAL MISWAK přírodní, ionický japonský zubní kartáček VIP CRYSTAL MISWAK přírodní, ionický japonský zubní kartáček