Dětský pružný ionický kartáček Miswak Potatan růžový

119
Dětský pružný ionický kartáček Miswak Potatan růžový
119 Kč

Tento produkt máte v košíku.

Nemohou nebo nechtějí vaše děti používat zubní pastu? Máme ideální řešení.

Přírodní keramická vlákna s pudrem kořenů Salvadory perské vytvářejí měkká vlákna citlivá pro dětské dásně. MISWAK POTATAN ionický japonský zubní kartáček z řady Crystal pro malé děti ve věku 4 - 12 let.

Pružná část těla kartáčku s čistící hlavou zjednodušuje proces čištění zubů a manipulaci s kartáčkem. Při čištění zubů se přizpůsobí neobratným pohybům v ústech dětí a kartáček se tak dostane i do hůře dostupných míst. Pružnost kartáčku výrazně omezuje poranění úst a poškození zubů způsobené dětskou nepozorností. Čištění zubů je pro děti zábavnější, účinnější a bezpečnější.

Zubní pastu můžete a nemusíte používat. Speciální ionický účinek zubního kartáčku není snížen použitím pasty, časem ani opotřebením. Používejte stejně dlouho jako běžné zubní kartáčky.


 

Díky mikročásticím přírodní keramiky obsažené v kartáčových vláknech vytváří ionický zubní kartáček při čištění velké množství záporných iontů, které odstraňují plak. Účinek negativních iontů v kombinaci s práškem zubních kartáčků MISWAK z kořenů Salvadora perský vytváří hladký povrch zubů a zajišťuje efektivní čištění zubů.

Zuby mají záporný (-) náboj, plak kladný (+) náboj. Tyto protilehlé elektrické náboje se navzájem přitahují, a tak plak pevně ulpívá na zubech. Ionický zubní kartáček tuto přitažlivost dočasně odstraní změnou náboje na zubech z (-) na (+).

Tato důležitá iontová výměna - spolu s obvyklým mechanickým čištěním výrazně zlepšuje péči o chrup a podporuje tak čištění i v těžko dostupných oblastech.

Při čištění zubů nehrozí žádné riziko poškození skloviny nebo dásní. Lze čistit zubní pastou i bez ní. Ionický účinek částic není časem ovlivněn.

Přírodní keramika je křemenná hornina (Quartz Schist), která se vyrábí pouze v japonské prefektuře Aiči. Má vynikající, výjimečně vysokou odolnost proti otěru a nárazu, teplotní a chemickou odolnost.

Přírodní zubní kartáček Siwak nebo Miswak - kořen stromu Salvadora perská, rozemletý na jemný prášek, se mísí s velmi jemným prachem z přírodní keramiky. Typ výrobního procesu spojí mikročástice do struktury vlákna zubního kartáčku.

Negativní ionty mají na zdraví člověka pozitivní vliv nejen fyzicky, ale také psychicky. Vznikají různými způsoby a vyskytují se přirozeně v přírodním prostředí. Čím vyšší je jejich koncentrace, tím pozitivnější jsou účinky.

Ionický zubní kartáček přerušuje iontovou vazbu obrácením polarity povrchů zubů. Polarita je důvodem, proč se prach lepí na desku stolu a proč se pozitivně nabitý zubní plak (+) pevně drží na negativně nabitých zubech (-).

Dětský pružný ionický kartáček Miswak Potatan růžový Dětský pružný ionický kartáček Miswak Potatan růžový Dětský pružný ionický kartáček Miswak Potatan růžový Dětský pružný ionický kartáček Miswak Potatan růžový